Un copil din Brașov a murit după ce a fost călcat de mașina condusă de tatăl său

Pixabay
Pixabay

Un copil de 3 ani a murit după ce a fost călcat pe cap de o mașină. 

Un copil de 3 ani a fost călcat pe cap de mașina tatălui său în curtea casei în care locuia familia, în Brașov. Micuțul a decedat în urma rănilor suferite, scrie Realitatea de Brașov.  

Totul s-a întâmplat în momentul în care tatăl copilului a vrut să mute mașina. Atunci copilul s-a rostogolit și a nimerit sub roțile mașinii. Familia a sunat la 112, copilul fiind preluat de paramedicii care nu i-au dat un pronostic bun de supraviețuire. 

La data de 18 iulie 2021, în jurul orei 10.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localității Hărman, județul Brașov, ar fi fost surprins și accidentat de către un autoturism.

Copilul a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, însă a fost prea târziu. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili modul în care s-a întâmplat totul.                  

Copil de 4 ani mort în Dolj

Un copil în vârstă de 4 ani și-a pierdut viața, miercuri dimineață, într-un accident rutier produs în comuna Leu din Dolj. Miercuri dimineață, 14 iulie, un grav accident s-a produs în comuna doljeană Leu. Un copil de patru ani și-a pierdut viața, iar alți doi minori, șoferul și o femeie au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Primele informații arată că la fața locului, imediat după producerea accidentului, s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor medical, echipajul SMURD și echipaje SAJ.                          

Reprezentanții ISU Dolj au transmis că a fost găsit un copil minor încarcerat, în stop cardio respirator, doi copii cu leziuni grave, o femeie în stare de inconștientă și un bărbat conștient cu traume. Din păcate, la scurt timp, copilul inconștient și încarcerat a fost declarat decedat.

Ceilalți doi copii, de 10 și 11 ani, conducătorul auto și o femeie de 32 de ani, au fost transportați la UPU Craiova.                  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel