Brăila: Tânăr înjunghiat în stradă

Un bărbat din Brăila a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un tânăr de 21 de ani, faptă produsă pe o stradă principală din municipiul Brăila, potrivit unui comunicat de presă remis luni de IPJ Brăila. 

Un martor a sunat la 112 şi a anunţat că pe Calea Călăraşilor a avut loc un conflict între mai mulţi tineri, în urma căruia o persoană necesită îngrijiri medicale. 

Lucrătorii de poliţie ajunşi la faţa locului au identificat o victimă, în vârstă de 21 ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu multiple leziuni traumatice, necesitând internarea. 

Concluzia oamenilor legii 

"Cu ocazia cercetărilor efectuate de Serviciul de Investigaţii Criminale s-a stabilit că la unitatea respectivă a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, iar victimei i-au fost aplicate mai multe lovituri cu un corp tăietor-înţepător la nivelul capului şi toracelui, de către un tânăr de 29 ani. La faţa locului a mai fost identificat şi un pistol tip air-soft, a cărui deţinere nu este supusă autorizării, obiect ce a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor", potrivit IPJ Brăila. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a emis faţă de suspect ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore, reţinându-se în sarcina sa comiterea infracţiunii de tentativă la omor, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel