Brăila: Sute de copaci doborâţi de vânt, zeci de localităţi fără curent - UPDATE

Marţi seară, peste 500 de copaci au fost doborâţi de vânt, 44 de localităţi au rămas fără curent electric şi zeci de autoturisme şi acoperişuri au fost avariate în urma furtunii care s-a abătut asupra Brăilei, conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian, relatează Agerpres.

"Au căzut 501 copaci, din care 69 în municipiu şi 432 în judeţ. În acest moment există 44 de localităţi fără curent electric. Avem 21 autoturisme avariate, dar numărul lor este în creştere şi 20 acoperişuri avariate în tot judeţul', a declarat lt. col. Stoian.

Femeia de 51 de ani care a fost lovită de un copac doborât de vânt, în timp ce se afla în maşină în staţiunea Lacu Sărat şi care se află internată în comă cu politraumatisme la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va fi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. Soţul femeii rănite grav, care se afla în aceeaşi maşină, a suferit şi el mai multe traumatisme şi se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, iar o altă femeie rănită uşor în urma furtunii se află internată în aceeaşi unitate spitalicească.  

UPDATE: Femeia lovită de un copac doborât de vânt a decedat.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel