Brăila. Marian Dragomir, module montate pentru colectarea selectivă a gunoiului

Bogdan Cotigă / 31 aug 2018 / 13:37 Salveaza PDF Comentarii
Colectare selectiva
Descriere foto: Colectare selectiva

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a anunţat că, în prezent, se lucrează la montarea primelor 100 de module pentru colectarea selectivă a deşeurilor, din total de 300 bucăţi câte vor exista în tot oraşul până la finalul lui 2019.

'Primele 100 de module pentru colectare selectivă se montează în această perioadă, pentru a avea un oraş mai curat şi civilizat. Am ales modelul elegant şi estetic votat de brăileni în martie 2018. Vă mulţumesc pentru înţelegerea şi parteneriatul în ceea ce priveşte colectarea selectivă. Vom mai cumpăra anul acesta încă 200 de module, iar anul viitor vom avea astfel de module în tot oraşul', a scris Dragomir pe Facebook.

Primarul a precizat că municipalitatea mai are în vedere, anul acesta, şi modernizarea societăţii locale de colectare a gunoiului de la populaţie, SC Eco SA, prin cumpărarea a două maşini noi de gunoi, a 600 de containere, a unei maşini de aspirat frunze, a unei automăturătoare şi a unui tractor cu remorcă. Suma care se va investi, în 2018, în dotarea societăţii locale de salubritate, unde municipalitatea brăileană este acţionar majoritar, este de 2 milioane de euro, bani care au fost alocaţi, anul trecut, din bugetul local, prin mărirea capitalului social al SC ECO SA.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26