Brăila: A murit după ce i s-a făcut rău la volan - UPDATE

Deces
Deces

Sâmbătă, 5 august, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a murit, după ce a pierdut controlul volanului pe DN 2B. I s-ar fi făcut rău din cauza caniculei, a intrat cu mașina într-un lan de floarea-soarelui, apoi s-a oprit într-un canal de irigații, potrivit IPJ Brăila.

În mașină se afla soția lui, care le-a povestit polițiștilor că bărbatului i s-a făcut rău din cauza căldurii și nu a mai putut stăpâni mașina. Bărbatul s-ar fi simțit rău încă de dimineață.

Martorii au sunat la 112 și au scos-o pe femeie din autoturism, notează Agerpres. Un echipaj de la Descarcerare a reușit să îl scoată și pe șofer din autoturism, acesta fiind preluat de SMURD și transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, unde însă a decedat.

UPDATE - Încă un deces din cauza caniculei

Un bărbat, de 28 de ani, a murit, sâmbătă, în zona gării din municipiul Iaşi, din cauza temperaturilor ridicate de afară. "Avea o temperatură corporală la nivel periferic de 40 de grade Celsius, după ce iniţiasem răcirea cu 4 grade", a declarat, pentru Agerpres, coordonatorul SMURD Iaşi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel