Brăila. Diplome de excelenţă pentru toţi consilierii judeţeni

Bogdan Cotigă / 14 dec 2018 / 16:25 Salveaza PDF Comentarii
FOTO: REPORTERBUZOIAN.RO
FOTO: REPORTERBUZOIAN.RO

Toţi cei care au ocupat o funcţie de consilier judeţean de la Revoluţie şi până în prezent vor primi diplome de excelenţă cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi a 650 ani de la atestarea documentară a Brăilei, a anunţat, vineri, preşedintele forului deliberativ judeţean, Francisk Iulian Chiriac.

 'Va fi o manifestare dedicată Centenarului, împlinirii ca 650 de ani de la atestarea documentară a Brăilei, dar şi a 26 de ani de funcţionare a Consiliului Judeţean Brăila. Am invitat toţi consilierii judeţeni în viaţă, de la înfiinţarea Consiliului Judeţean şi până în prezent, inclusiv cei actuali şi le vom oferi diplome de excelenţă pentru activitatea lor administrativ-politică desfăşurată de-a lungul timpului pentru judeţul Brăila', a declarat Chiriac.

Şedinţa festivă este programată luni, 17 decembrie, la ora 17,00, în Sala Mare a Palatului Administrativ, şi va fi deschisă cu un moment de reculegere pentru consilierii judeţeni care au decedat în aceşti 26 de ani. 

VEZI ȘI:

Legea dată în 1918 - documentul. Marea Unire a Transilvaniei cu România

100 de ani de la Marea Unire: Stop festivism, start UnireTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23