Brad Pitt - Jennifer Aniston formează din nou un cuplu. Au fost fotografiați sărutându-se

brad pitt
brad pitt

Potrivit tabloidul Star, fostul cuplu de actori Brad Pitt şi Jennifer Aniston ar fi din nou împreună datorită intermedierii unui prieten apropiat, George Clooney. Sub titlul "They're back on!" (Din nou împreună), cei doi actori sunt văzuţi într-o fotografie, pe prima pagină, sărutându-se, relatează ziarul spaniol ABC. 

În fotografie, chipul lui Brad Pitt, cu şapcă pe cap, este destul de uşor de recunoscut, însă cel al femeii blonde, văzut din spate, este greu de identificat cu Jennifer Aniston, notează ABC. 

A trecut mai mult de un an de când Brad Pitt şi Angelina Jolie au anunţat că divorţează. Bătălia judiciară pentru custodia copiilor şi dezvăluirile presei au făcut ca această despărţire să fie cea mai intens mediatizată din întreaga lume. 

În mijlocul acestui haos, figura lui Jennifer Aniston, fosta mare dragoste a lui Brad Pitt, cu care actorul s-a căsătorit în anul 2000 şi a divorţat în 2005 a intrat din nou în atenţia presei. Chiar înainte de divorţul de Jennifer, numele lui Brad Pitt era deja legat de cel al Angelinei Jolie. 

Jennifer Aniston, doar dezamăgiri

De atunci şi până acum "Sad Jen", cum o numeşte presa de scandal, a avut doar dezamăgiri în dragoste şi un nou eşec în căsnicie. Iar întreaga mass-media asigură că ea este încă îndrăgostită de Brad. 

De aceea, imediat ce s-a aflat în februarie că Aniston a divorţat de Justin Theroux, reţelele de socializare au început să speculeze asupra momentului în care cei doi foşti soţi vor face marele pas spre împăcare. Ceea ce, potrivit revistei Star, s-ar fi putut deja produce, la 13 ani după ce au pus capăt relaţiei lor, spre marea supărare a fanilor celor doi actori. 

Sub titlul "They're back on!" (Din nou împreună) scris sub fotografia în care cei doi actori apar sărutându-se apare de asemenea: "Clooney plays matchmaker" (Clooney a acţionat ca intermediar). O sursă apropiată celor doi a dezvăluit revistei că fostul cuplu a început să se vadă în secret datorită prietenului lor comun George, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel