Borsetă cu peste 12.000 de euro, uitată într-o farmacie din Sibiu. Femeia care a luat-o a aruncat o parte din bani la gunoi - VIDEO

Borsetă cu peste 12.000 de euro, uitată într-o farmacie din Sibiu. Poliția o caută pe femeia care a luat-o  / Foto: Captură video Youtube
Borsetă cu peste 12.000 de euro, uitată într-o farmacie din Sibiu. Poliția o caută pe femeia care a luat-o / Foto: Captură video Youtube

Poliția a identificat-o pe femeia care a plecat dintr-o farmacie cu o borsetă cu peste 12.000 de euro.

UPDATE:

Femeia care a furat, dintr-o farmacie din Sibiu, o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată de către un bărbat, a fost demascată. Sibianca a aruncat o parte din bani la gunoi, transmite Mediafax.

O persoană a sunat la Poliție, vineri, cu informații despre femeia surprinsă de camerele de luat vederi. Este vorba despre o sibiancă în vârstă de 51 de ani.

Conform Poliției Sibiu, la locuința acesteia a fost găsită o parte din bani. Borseta, documentele și o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deșeuri din apropierea imobilului în care locuiește femeia. Femeia le-a spus polițiștilor că a aruncat bunurile după ce ar fi încercat să ardă o altă parte din banii aflați în borsetă. Astfel, au fost recuperate toate documentele și cardurile bancare, precum și suma de aproximativ 7.500 de euro și 1.325 de lei. Femeia e cercetată pentru însușirea fără drept a bunului găsit.

Știrea inițială:

Poliţiştii au cerut sprijinul cetăţenilor pentru a identifica o femeie care a găsit, joi, o borsetă cu peste 12.000 de euro într-o farmacie din municipiul Sibiu şi a plecat acasă cu banii, informează un comunicat de presă remis Agerpres.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit, în municipiul Sibiu. La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 15,33, o persoană necunoscută, de sex feminin, şi-a însuşit fără drept borseta unui bărbat, uitată de acesta pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Borseta conţinea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, paşaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, 4 carduri bancare, 12.000 de euro şi 4.000 de lei", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă au surprins o persoană care ar putea fi bănuită de săvârşirea faptei. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această femeie sunt rugaţi să contacteze de îndată Dispeceratul Poliţiei Municipiului Sibiu la telefon 0269/208211. 

50.000 de euro, furaţi din maşina unui bărbat din Baia Mare

Un caz similar s-a întâmplat în luna septembrie. Atunci, un bărbat a reclamat poliţiei municipiului Baia Mare furtul unei borsete în care se aflau 50.000 de euro şi a fost lăsată în maşina personală.

"Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la producerea unui furt pe bulevardul Traian din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana vătămată ca fiind un bărbat de 60 de ani din Baia Mare. Acesta a reclamat faptul că din maşina lăsată cu portierele neasigurate i-a fost furată o borsetă care conţinea 50.000 de euro", a spus Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel