50.000 de euro, furaţi din maşina unui bărbat din Baia Mare

50.000 de euro, furaţi din maşina unui bărbat din Baia Mare / Foto: Pixabay
50.000 de euro, furaţi din maşina unui bărbat din Baia Mare / Foto: Pixabay

50.000 de euro au fost furaţi din maşina unui bărbat din Baia Mare.

Un bărbat a reclamat poliţiei municipiului Baia Mare furtul unei borsete în care se aflau 50.000 de euro şi a fost lăsată în maşina proprietate personală, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

"Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la producerea unui furt pe bulevardul Traian din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana vătămată ca fiind un bărbat de 60 de ani din Baia Mare. Acesta a reclamat faptul că din maşina lăsată cu portierele neasigurate i-a fost furată o borsetă care conţinea 50.000 de euro", a spus Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

Conform acesteia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.

Cum a rămas un șef al Fiscului fără 500.000 de euro, ascunși într-un seif de o tonă, în timp ce era în Thailanda

Un șef al Fiscului a fost prădat în timp ce era în vacanță în Thailanda, potrivit Realitatea Plus. Bărbatului i s-a dus vestea în oraș că are bani, iar o grupare de hoți nu a stat pe gânduri după ce a primit pontul. Între timp, hoții au fost condamnați și tot filmul jafului a ieșit la iveală.

Detalii uluitoare despre cum acționau de fapt hoții au devenit cunoscute la începutul lunii august, după ce au fost condamnați, în primă instanță, de Tribunalul Timiș. Totul ar fi început într-o sală de păcănele, acolo unde hoțul a aflat de la un prieten care avea nevoie de bană că fostul șef al Fiscului din Oțelul Roșu avea în casă o sumă impresionantă de bani, de peste 500 de mii de euro. De îndată ce ar fi aflat că acesta deține acești bani și în același timp este plecat din țară, și-a pus la cale planul jafului în doar câteva zile.

Concret, după ce a căutat o echipă de băieți profesioniști, așa cum este citat și în documentele instanței, a reușit inițial să intre în locuința bărbatului de unde a plecat  pentru prima dată cu aproximativ 4.000 de euro, 150 grame de bijuterii aur, dar și cu cheile de la două autoturisme de lux. Ulterior. A doua seară când s-au întors la locuința bărbatului, hoții au plecat de acolo cu un seif în care se aflau mai bine de 500 de mii de euro. Aceștia ar fi încărcat seiful plin cu bani într-un într-un microbuz și ar fi fugit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel