Borcea, eliberat. Mitică Dragomir: A fost lovit foarte puternic

Mitică Dragomir a vorbit, pentru prima dată, despre ieșirea condiționată din penitenciar a fostului patron de la Dinamo, Cristian Borcea.

"Și-a plătit prejudiciul și a stat foarte mult acolo (...) Doi inși au plătit prejudiciul, el și Victor Becali și amândoi au rămas ultimii. El a fost eliberat azi și Victor Becali este încă la pușcărie. Nu am vorbit cu Borcea astăzi, pentru că nu îi știu numărul de telefon.

El a fost lovit foarte puternic, când nu i-a dat voie să iasă condiționat din pușcărie. A muncit foarte mult acolo. Pleca dimineață la ora opt la muncă și venea seară la șase. A muncit pe șantier. S-au făcut mari abuzuri față de Borcea, dar nu este treaba mea și nu vreau să vorbesc despre asta", a declarat Mitică Dragomir, într-o intervenție telefonică, la B1 Tv.

Tribunalul Ilfov a decis astăzi definitiv eliberarea condiţionată din închisoare a fostului finanţator al clubului Dinamo. Pe 2 mai, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins, în primă instanţă, cererea de eliberare condiţionată formulată de Cristian Borcea, care executa la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani şi 4 luni primită în dosarul transferurilor din fotbal.

În 2017, Borcea a mai făcut o încercare de a ieşi mai devreme din închisoare, însă în octombrie anul trecut Tribunalul Ilfov i-a respins cererea de eliberare condiţionată.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23