BOR, proiect: Elevii Școlii „Sfântul Silvestru” se înfrățesc cu copiii din Spitalul „Dr. Victor Gomoiu”

Elena Badea / 11 Martie 2015 / 17:28 Salveaza PDF Comentarii

Inițiativă lăudabilă a elevilor Școlii Gimnaziale „Sfântul Silvestru" în parteneriat cu parohia „ Sfântul Silvestru", ambele din Capitală, coordonată de către profesorul de religie părintele Ciocan Cătălin.

La o săptămână de la desfășurarea celei de-a patra ediții a Târgului de mărțișoare de la Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru" din București, elevii acestei instituții de învățământ vor participa la un alt eveniment cu caracter filantropic. 

Vineri, 6 martie 2015, a avut loc la Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru", a patra ediție a Târgului de mărțișoare, organizat de copii de la clasele pregătitoare până la clasele a IV-a în parteneriat cu parohia „ Sfântul Silvestru" din Bucureşti. Activitatea a fost coordonată de către profesorul de religie, părintele Ciocan Cătălin şi a avut un caracter social filantropic. Fiecare clasă și-a expus creațiile pe holul școlii, iar banii obținuți din donaţii vor fi oferiţi Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu".
Vineri, 13 martie 2015, începând cu orele 11.00, în incinta Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu", elevii Școlii Gimnaziale „Sfântul Silvestru" implicaţi în proiectul coordonat de către profesorul lor de religie vor oferi un mini concert şi vor împărţi daruri pentru copiii internaţi în spital. Suma de bani strânsă cu ocazia Târgului de mărțișoare va fi donată Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu" pentru necesitațile medicale vitale.

Spitalul "Dr. Victor Gomoiu". Ponta și Oprescu, despre finalizarea lucrărilor

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25