EXCLUSIV  BOMBĂ pentru șoferii de la Uber. Cum pot rămâne fără job: SFIDARE TOTALĂ, plătită scump

Bombă pentru șoferii de la Uber!

Așa cum am scris în repetate rânduri, anumiți șoferi de la Uber sfidează regulile din pandemie și nu poartă mască. O au agățată de oglinda retrovizoare, unii au la cheie, dar numai la gură și nas nu.

Ce poți să faci este să nu te urci în mașină. Așa este cel mai bine astfel încât să nu te pui în pericol. Dar dacă te-ai urcat, iar șoferul nu are mască, poți semnaliza acest lucru din aplicație. La finalul călătoriei, când evaluezi șoferul, selectezi opțiunea: ”șoferul nu avea mască” și dai nota 1.

După acest lucru, Uber, foarte prompt, îți trimite un mesaj în care ești informat despre cursa ta

”Mulțumim că ne-ai oferit feedback despre cursa ta recentă. I-am transmis șoferului că este necesar să poarte mască de protecție pentru ca atât el, cât și persoanele din jur să fie protejate. Îl vom anunța că va pierde accesul la cont dacă nu respectă această politică de siguranță.

Siguranța ta este prioritate, așa că, dacă nu te simți suficient de confortabil încât să intri în mașină sau să continui cursa, poți alege să o anulezi. Totuși, nu uita că discriminarea de orice fel contravine Ghidului comunității Uber.

Sperăm că aceste informații au fost utile și că ești în siguranță”, mi-a transmis Uber.

Așadar, șoferilor care sfidează regulile nu le va mai merge prea mult timp. Se vor trezi cu contul dezactivat și vor fi buni de căutat alte joburi unde vor fi acceptați chiar dacă nu respectă măsurile generate de criza Covid-19... desigur, dacă există astfel de joburi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel