Bombă în televiziune! Unde merge Ivanovici după concedierea de la RCS

Horia Ivanovici
Horia Ivanovici

Horia Ivanovici a fost dat afară de la DigiSport, în data de 2 septembrie. Această decizie a fost provocată de amenințarea FRF, că nu va mai acorda acreditări televiziunii la acțiunile echipei naționale, din cauza presupuselor jigniri proferate de prezentator la adresa lui Mircea Sandu și a lui Victor Pițurcă.

Pro Sport scrie că Ivanovici este pe punctul de a reveni la un alt post de televiziune, înțelegându-se cu şefii Etno TV pentru a realiza o emisiune sportivă pe canalul cu program folcloric.

Potrivit unor surse din media, Ivanovici a obținut în urma negocierilor aceeaşi sumă pe care o primea şi la DigiSport. Astfel că, la Etno TV, moderatorul va încasa lunar tot 20.000 de euro pentru producția emisiunii. Din acești bani, el își va plăti invitaţii şi angajaţii pentru realizarea programului TV. În trustul RCS-RDS, moderatorul îşi negocia singur şi veniturile din publicitate pentru "Fanatik Show", aproximativ 200.000 de euro pe an.

Directorul Etno Tv confirmă tratativele cu Ivanovici

"Pot doar să confirm faptul că suntem în negocieri avansate cu Horia Ivanovici pentru ca acesta să aibă o emisiune sportivă la Etno TV. Aceasta va avea acelaşi format ca cel de la Digi, în sensul că vreme de două ore vor fi dezbătute subiecte de fotbal alături de alţi invitaţi de-ai dânsului. Emisiunea va începe la ora 20:00 sau la ora 21:00. Singura problemă pe care o întâmpinăm este legată de procurarea imaginilor pentru emisiune. Postul nostru nu are drepturi, iar asta este treaba producătorilor, aşadar a Fanatik-ului. Cred că, dacă vom semna documentele finale, asta ne va ajuta foarte mult la rating", a spus directorul Etno TV, Rareş Gărduş, pentru Pro Sport.

Deşi în piaţă se vorbeşte despre dorinţa patronilor de a schimba numele emisiunii în “Foclorul din fotbal”, se pare că Ivanovici a reuşit să păstreze numele "Fanatik Show".

În luna iulie, Etno TV a ocupat locul 16 în topul audienţelor în prime-time pe mediul urban, cu o medie de 39.000 de telespectatori, peste toate canalele de sport din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel