EXCLUSIV  BOMBĂ despre semafoarele de pe un bulevard circulat: Sunt puse ca să enerveze

Daniel Tudorache, primarul PSD al sectorului 1 din București, a precizat la interviurile DC News Live că a aflat motivul pentru care semafoarele de pe Bulevardul Uranus din Capitală nu sunt sincronizate. 


Rezolvarea decongestionării traficului din sectorul 1 reprezintă un obiectiv pentru Daniel Tudorache în timpul mandatului la Primăria sectorului.

"Sectorul 1 are populația cea mai mică dintre toate sectoarele Capitalei, dar eu zic că este cel mai tranzitat", a declarat Daniel Tudorache la DC News Live, precizând, de asemenea, că unele soluții pentru eficientizarea traficului sunt realizarea de sensuri unice pe mai multe străzi din zonă, dar și semafoarele sincronizate.

Citește și: Gara de Nord, schimbare spectaculoasă. Premieră istorică

În acest context, primarul sectorului 1 a dezvăluit și de ce semafoarele de pe Bulvardul Uranus nu sunt sincronizate.

"Am vorbit cu primarul general de această situație și una dintre soluții ar fi acele semafoare sincronizate. Vă dau un exemplu, pe bulevardul Uranus, o parte ține și de sectorul 1, acele semafoare sunt făcute să prinzi toate stopurile. Nu există nicio sincronizare. Am întrebat de ce. Există un litigiu între firma care asigură mentenanța semafoarelor și Primăria Capitalei și, în bătaie de joc, le-au pus ca să enerveze toți posesorii de autovehicule", a mai spus Daniel Tudorache.

[citeste si]

Cât despre Centura Capitalei, primarul sectorului 1 a pecizat: "Dacă ar fi luată măcar de Primăria Capitalei, ar fi perfect. Dacă s-ar da și sectoarelor, ar fi ideal. 

Vezi declarația integrală de la minutul 39:53

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel