Bolnavii de cancer pulmonar merită o șansă la viață

cancer pulmonar
cancer pulmonar

Asociația Aer Pur România și Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București și-au unit eforturile și speranțele în campania ”Control pentru speranță”, care se va lansa, miercuri, 14 martie, pentru a dovedi că se poate salva vieți, dacă afli că nu e niciodată prea devreme până nu e prea târziu.

Evenimentul care va avea loc la Ceainăria Cărturești, str. Arthur Verona 13-15, din București, unde moderatorii vor fi prof. as. Dr. Ruxandra Ulmeanu – Institutul “Marius Nasta” București, prof. Dr. Florin Mihălțan – Institutul “Marius Nasta” București, Cornel Radu-Loghin – Președinte Asociația Aer Pur România, prof. as. Dr. Emilia Crișan – Director medical Institutul “Marius Nasta” București și ec. Marcu George Cristian – Manager Institutul “Marius Nasta” București, va milita pentru conștientizarea tuturor că fiecare gest de implicare și susținere a fiecăruiacontribuie substanțial la inițiativa de a salva vieți.

Scopul campaniei ”Control pentru speranță” este acela de a trage un semnal de alarmă asupra pericolului real reprezentat de cancerul pulmonar și de a lupta pentru ajutorarea celor pentru cancerul nu mai are răbdare.

De asemenea, campania organizată de asociația Aer Pur România și Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București și-a propus să atenționeze pe toți cei interesați că nevoia de completare și modernizare a echipamentelor de investigație medicală folosite în procesul de diagnosticare este imperativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel