Bogdan Licu, candidatură la funcţia de procuror general: Nu exclud această variantă

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat înainte de şedinţa CSM că nu exclude varianta unei candidaturi pentru a ocupa cu drepturi depline această funcţie. 

"Nu suntem astăzi aici pentru depunerea unei candidaturi. Dar, ca să nu evit răspunsul, voi spune că nu exclud varianta candidaturii. Dar vom vedea. Mă gândesc foarte serios la acest lucru", a spus Bogdan Licu înainte de şedinţa CSM. 

Cine va conduce CSM 

"În lumina noilor legi, întâi vor fi şedinţe pentru secţii, după care în plen se va vota. Eu îmi doresc mai multă deschidere de la viitoarea conducere a CSM şi o mai bună comunicare între noi. Dacă am ceva de reproşat actualei conduceri, o voi face la şedinţă. Nu vreau să fac aprecieri aici asupra viitoarei şi fostei conduceri", a mai spus Bogdan Licu. 

Scrisoare de la Cătălin Predoiu 

"Domnul ministru mi-a trimis mai multe adrese. Ultima a fost ieri, 9 decembrie, prin care îndeamnă procurorii să se înscrie în procedurile de desemnare ale şefilor de instituţii. Prima a fost un îndemn pentru procurori să fie mai proactivi în combaterea infracţiunilor. Din păcate, avem colegi care se mulţumesc cu ce primesc. Şi eu am făcut acelaşi îndemn", a conchis procurorul general interimar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel