Rareș Bogdan - Traian Băsescu: Angajații de la Administrația Prezidențială se rugau să îl primesc în emisiuni

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat extrem de vehement, după atacurile lansate de Traian Băsescu la adresa televiziunilor de știri.

"Observ că oricât aș fi de prins de viața cu nepoții, observ că este o furibundă propagandă pentru demolarea a ceea ce s-a întâmplat în 2004-2014. Nu aici și nu acum voi vorbi despre acest lucru, ci era obligatoriu să ies public și să-mi apăr mandatul, pentru că el nu poate fi lăsat pe mâna televiziunii lui Voiculescu sau pe mâna televiziunii lui Ghiță sau pe echivalentul lui Gâdea de la Realitatea Tv", a spus, duminică, fostul președinte, cu ocazia Congresului PMP.

Vezi aici întreaga declarație a lui Traian Băsescu despre televiziunile de știri

Rareș Bogdan a declarat, duminică seară, că Traian Băsescu, prin prezența sa la Congresul PMP și declarațiile făcute, a ieșit "să se apere pe el însuși", în contextul în care "toți cei pe care i-a girat se dovedesc a fi în vârful unor mafii, a unor caracatițe ale corupției".

Jurnalistul a continuat și a răspuns extrem de vehement acuzelor lansate de fostul președinte la adresa sa.

"Același Traian Băsescu a venit să ne explice că marea problemă îi sunt televiziunile, televiziunea domnului Voiculescu, televizunea domnului Ghiță și 'Gâdea' de la Realitatea, pentru că dânsul a uitat numele (...) . Dânsul știa să îmi spună numele doar când venea în emisiuni sau când se rugau colegii sau angajații domniei sale de la Administrația Prezidențială să îl primesc în emisiuni. Personal, nu mi-a fost niciodată foarte simpatic și am avut o problemă ca să îl primesc în emisiunile mele pe Traian Băsescu, recunosc asta (...) . După zece ani de mandat, dovedește că nu a învățat nimic. Repet, România e într-o situație extrem de complicată și într-un moment în care ar putea să puncteze, din punct de vedere al stabilității zonei. Traian Băsescu nu a făcut altceva decât să vină în arenă și să arunce din nou totul în aer, pentru că dânsul nu știe altceva, decât: conflict, conflict, conflict", a spus Rareș Bogdan, în emisiunea "Jocuri de putere", de la Realitatea Tv

Citește și: Fraza cheie care arată cum a reevaluat-o Băsescu pe Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel