Bogdan Chirieac: S-a comis o eroare gravă...

Analistul Bogdan Chirieac spune că în acest moment, după exploziile de la Bruxelles, nu mesajele de condoleanțe sunt problema, referindu-se la mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis, ci măsurile care, în mod evident trebuie luate.

"S-a comis o eroare gravă, faptul că refugiații  admiși în Europa nu au fost verificați în niciun fel. Poate lucrurile se vor schimba de acum încolo. Oricum, teroriștii kamikaze, teroriștii ISIS sunt în Europa și iată vor mai săvârși crime.

Exploziile au avut loc înainte de zona de securitate. Cum mergem la Otopeni, înainte de a trece de controlul de securitate, când mergi la cheek-in, acolo au explodat bombele. Nu era niciun control și nici nu este. Trebuie schimbată filosofia aeroporturilor, construcțiilor de aeroporturi. 

[citeste si] 

Când admiți în Europa asemenea monștri, să nu ne mirăm că iată, aruncă în aer oameni nevinovați", a declarat Bogdan Chirieac. 

"Cred că oricare dintre noi, când mergem acum pe un aeroport avem o strângere de inimă, mai ales un aeroport ca Bruxelles-ul, care este un aeroport cosmopolit, în care avem cetățeni îmbrăcați în port tradițional, cu burka, te uiți în dreapta, în stânga cu îngrijorare. Chiar dacă islamul nu are nimic de-a face cu terorismul în mod real, iată că senzația generală este aceasta: te uiți cu mare îngrijorare la fiecare personaj din acesta.

Referitor la o posibilă ridicare a nivelului de alertă și în România, Chirieac este de părere că "Aici vorbim strict de chestiunea de siguranță națională de care trebuie să se ocupe SRI. Ridicarea gradului de alertă reprezintă misiunea SRI. Ei trebuie să analizeze și să vadă dacă România este în tabla de șah a teroriștilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel