Urmărește emisiunea live


Bogdan Chirieac: Franța de astăzi a fost un stat buimac

Analistul Bogdan Chirieac a analizat situația din Paris, după uciderea celor trei teroriști care au reușit să mobilizeze pe urmele lor o adevărată armată dintre forțele de poliție și servicii speciale. 

"Franța este un stat de drept. Problema este că, probabil conducerea actuală a Franței nu reușește să facă din Franța ceea ce ne așteptăm cu toții, toți europenii, mai ales francofonii, așa cum sunt și eu de exemplu", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

"Franța este o mare națiune, o putere europeană, categoric o putere europeană și o putere chiar mondială, fiindcă este posesoare de arme nucleare și membru permanent în Consiliul de Securitate al ONU. Mă aștept ca o asemenea națiune să fie un stâlp al luptei împotriva terorismului, un bastion de forță împotriva unoe asemena acțiuni. Or ce s-a dovedit în ultimele 48 de ore, s-a dovedit că Franța de astăzi este un stat buimac pur și simplu. Ăsta este singurul cuvânt potrivit, cu 90.000 de oameni care nu reușeau de două zile să oprească doi criminali, criminali care împușcau în stânga și dreapta", a mai declarat analistul Bogdan Chirieac.  

Citește și: Chirieac: E o breșă gravă în sistemul de securitate al Franței

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel