Bogdan Chirieac, după ultimul sondaj la prezidențiale: Sunt conflicte interne majore

Analistul politic Bogdan Chirieac a vobit, în direct, la un post de televiziune, despre sondajele partidelor pentru alegerile prezidențiale, dar și despre revenirea puternică a PSD-ului în sondaje.

În ceea ce privește scăderea în sondaje a partidului Pro România la 4%, menținerea partidului PMP tot la 4% și a UDMR-ului la 2%, deși de multe ori procentul partidului trece de 5%, dar și scăderea ALDE la 2% și totodată perspectiva sondajelor radical diferită față de cele de la alegerile europarlamentare de acum cinci luni, analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat:

"Procentele la partide așa le intuiesc și eu. Revenirea puternică a PSD-ului este posibilă pentru că nivelul de ură înregistrat, sigur, provocat împotriva lui Liviu Dragnea, nu mai există. Mai ales că această condamnare politică a liniștit pe mulți dintre cei care îl urau din rărunchi, fără să știe de ce, pe Liviu Dragnea. Deci procentele 36%, 32%, 15%, într-adevăr, pe rețelele de socializare, nu știu, e foarte multă liniște în ceea ce privește USR și Dan Barna. Foarte multă liniște. Sunt conflicte interne majore. Eu nu exclud ca un partid fundamental anti-sistem  să-și revină în câteva zile prin intermediul rețelelor de socializare. Nu face campanie cum face bătrânul Pieleanu, din ușă, în ușă, cu oameni, cu poporul. Nu, acolo e click-ul, pe net, postarea care devine virală, se duce în două milioane de vizualizări",   a declarat Bogdan Chirieac, în direct, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel