Bogdan Chirieac: De ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din AUR

Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. Bogdan Chirieac explică de ce
Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. Bogdan Chirieac explică de ce

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat mișcările politice pe care le face AUR în această perioadă și de ce ar fi fost exclusă Diana Șoșoacă din partid. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în direct la România TV după ce Diana Șoșoacă, a fost exclusă din partid. 

S-a prins aseară domnul Cezar Preda că actuala putere nu are opoziție și opoziția se va face din interiorul puterii și îmi e teamă că avea dreptate. Asta apropo de opoziția pe care o face PSD. Deci ajunge puterea să se plângă că nu are opoziție. În privința opoziției făcute de AUR, eu cred că e un proces normal de restructurare, de reașezare sau de primă așezare a acestui partid ieșit din spuma mării. Deci doamna Șoșoacă este, și se pare că asta e moda în politica românească acum, o personalitate accentuată, la fel cum este și doamna Clotilde Armand de la USR. Amazoanele politicii românești. AUR poate că își dorește să devină un partid perfect european, pentru asta trebuie să-și definească doctrina, trebuie să spună clar care sunt prioritățile. AUR a făcut opoziție și la tragedia de la ”Balș”, unde PSD-ul a preferat să plece din București sau din țară sau pe altă planetă”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Decizia de a o exclude pe Diana Șoșoacă din AUR a fost luată de conducerea partidului. 

VEZI ȘI: Diana Șoșoacă, exclusă din AUR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel