Urmărește emisiunea live


Diana Șoșoacă, exclusă din AUR

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR.

Decizia de a o exclude pe Diana Șoșoacă din AUR a fost luată de conducerea partidului. 

"Da, din păcate vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună. Din păcate, doamna Șoșoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Târziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei şi atunci poate că e mai bine aşa", a declarat Dan Tănasă, la Antena 3.

"Este incompatibil acest gest cu statutul de senator AUR"

"Din punctul meu de vedere, un senator al României nu are ce să caute la o paranghelie cu lăutari, să transmită Live-uri pe Facebook. Este incompatibil acest gest cu statutul de senator AUR. Decizia nu a fost luată după această petrecere. Este o decizie luată de conducerea partidului la capătul unui lung şir de întâmplări în care doamna Șoșoacă a transmis foarte ferm şi foarte clar că nu este dispusă să respecte cadrul colegial, statutar al partidului şi nu este dispusă să respecte anumite reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român şi orice membru al unui partid politic care face parte din Parlamentul României", a adăugat deputatul AUR.

"I s-a comunicat în repetate rânduri "

"Decizia a fost luată de conducerea partidului. Eu, personal, nu sunt bucuros pentru că doamna Șoșoacă este un om deosebit, un parlamentar care a dovedit implicare, însă trebuie să înțelegem că există şi nişte reguli care trebuie respectate de toţi demnitarii statului, cu atât mai mult de către parlamentarii AUR care au transmis în mod ferm opiniei publice că îşi doresc să facă altfel de politică. În momentul în care tu faci Live-uri pe Facebook de la paranghelii cu lăutari, statutul ăla este incompatibil cu statutul de demnitar al statului român.

Nu ştiu care a fost reacţia domniei sale, dar ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut - și statutul de membru al AUR, şi statutul de demnitar al statului român - iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut", mai spus Dan Tănasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel