Boc, enervat că prefecţii luptă cu inundaţiile în loc să asculte discursul lui Vlădescu

boc
boc

Videoconferinţa premierului cu autorităţile locale a fost perturbată de interferenţa unei discuţii telefonice de la o prefectură. În timp ce la guvern se desfăşura o acţiune de imagine, la Brăila se transmiteau ordine contra inundaţiilor. Premierul Boc, defazat ca de obicei, a avertizat că lipsa de atenţie la indicaţiile lui  Sebastian Vlădescu poate duce la demiterea prefectului care "povesteşte" altceva. Adică a unui prefect care se ocupa de problemele oamenilor loviţi de inundaţii.

În timp ce ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, le spunea reprezentaţilor autorităţilor locale cum trebuie să aplice noile măsuri fiscale adoptate de Guvern, sistemul audio al sălii de şedinţă a fost perturbat de o discuţie telefonică purtată la sediul unei prefecturi, care părea să indice desfăşurarea unei intervenţii împotriva efectelor inundaţiilor.

"Sunăm pe urmă să aflăm cum e digul ăla şi îl lăsăm să îşi scoată animalele de acolo, că le duce la Romanu (localitate din judeţul Brăila-n.r.), undeva", s-a auzit de la prefectură în sala de videoconferinţă în care se aflau premierul şi miniştrii. Replica premierului? Ne interesează să aflăm ce povestiţi între dumneavoastră, că poate mai scăpăm de câte un prefect, subprefect, a atenţionat ironic Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel