Boșcodeală, condamnat la închisoare. Mesajul lui Cezar Preda

Primarul municipiului Buzăului, Constantin Boșcodeală, a fost condamnat marți de magistrații Judecătoriei Brașov la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Gloria".

Cezar Preda a comentat acest subiect spunând că nu se poate bucura de o asemenea situație dificilă precum cea în care se găsește primarul Buzăului. Deputatul liberal buzoian spune, în schimb, că Buzăul este condamnat, de ani buni, să fie cunoscut de opinia publică națională doar cu "nenorociri":

"În legătură cu condamnarea, în primă instanță, a domnului primar, pot spune că nu mă bucur, pentru că eu nu m-am bucurat de nicio asemenea situație dificilă în care se află un om.

Eu cred că-și poate apăra șansele, dacă dânsul se consideră nevinovat să-și apere șansa până la capăt. Cert este un singur lucru: nu reușim, de ani buni, să scoatem Buzăul acesta în prim-plan, să audă lumea de noi, decât cu asemene vești; ori auzi de nenorocirile pe care le fac responsabilii administrației, ori că nu-știu-câți câini au mușcat oameni, ori că nu-știu-câte gropi sunt, mai multe decât în alte orașe. Deci, noi nu ieșim cu nimic bun, noi nu ieșim cu nimic frumos pentru țara aceasta. Acesta ne este blestemul! Alte comentarii cred că sunt de prisos. Unora dintre buzoieni aceasta le este meseria, să se bucure de tot ce este rău, să se bucure că orașul nostru trece prin asemenea momente. Și județul nostru, pentru că sunt destul de mulți în această situație dificilă", a declarat Cezar Preda.

VEZI ȘI: BOȘCODEALĂ, CONDAMNAT LA 5 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Primarul Boșcodeală a zis că renunță la conducerea PSD Buzău

"Cu privire la demisia de la vârful Partidului Social Democrat, nu știu; poate domnia-sa o consideră un gest de onoare, ori îl obligă statutul, nu cunosc exact. Cred că este normal, este bine să facă acest lucru. Nu știu cine va veni după dânsul, pentru că, și la Primărie, și la partid, sunt mulți-mulți ciubucari, mulți, tot așa, cu dosare, cu probleme, cu lipsa de capacitate de a conduce, dar acesta este orașul, acesta este județul, aceste resurse avem, acestea le arătăm oamenilor. Să sperăm că, la alegerile viitoare, noi toți ne vom alege alt drum și vom face o alegere bună, care să facă orașul nostru să arate altfel. Să te înconjori de tot felul de șmecheri, de tot felul de hoți și de tot felul de profitori și să plătești tu pentru ei, care au stat aproape și au obținut lucruri gratis, lucruri ilegale, acestea nu sunt cazuri speciale, se întâlnesc la tot pasul", a mai spus deputatul PNL Cezar Preda scrie Opinia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel