Blocaj pe autostrada A 1. Rute alternative conform INFOTRAFIC

Trafic
Trafic

Pe Autostrada A1 s-a format o coloană de trei kilometri, duminică după amiaza.

O coloană de trei kilometri s-a format duminică după-amiază pe autostrada A 1, din cauza lucrărilor care se desfăşoară pe timp de zi, iar traficul se desfăşoară pe o singură bandă, fiind astfel îngreunat, transmite Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş (Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), se circulă la această oră în condiţii de aglomeraţie, în coloană, pe aproximativ trei kilometri.

Rute alternative la A 1

INFOTRAFIC indică rute alternative pentru şoferi:

Pentru sensul spre Piteşti: ieşire la km 30 (Palanca) - DJ 401A - Găiseni - Potlogi - DJ 711A şi reintrare pe autostradă la km 49 (Corbii Mari);

Pentru sensul spre Capitală: ieşire la km 44 (Vânătorii Mici) - DN 61 - Crevedia Mare - DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 (Bolintin-Vale). De asemenea, între kilometrii 70 şi 120, circulaţia pe autostradă se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalată ploaie măruntă.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile concrete de trafic şi de drum şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel