Blaga: ”Băsescu e într-o situație de familie delicată. Pe mine nu mă interesează d-na Udrea”

blaga udrea
blaga udrea

Traian Băsescu l-a atacat pe Vasile Blaga, spunând că atacurile lui MRU la Elena Udrea i-ar fi fost cerute acestuia de către PDL, ca o probă de "antibăsism". Liderul PDL, Vasile Blaga, i-a dat o replică tranșantă președintelui Băsescu.

"Dacă atâta poate domnul Traian Băsescu.... Eu îl înțeleg pe Traian Băsescu. Este într-o situație de familie delicată. Eu am spus mereu că problemele de familie nu trebuie amestecate cu problemele politice. De aceea, nu am fost în Parlament când s-a discutat cererea de suspendare a președintelui. Traian Băsescu poate să stea liniștit. Nu am avut nicio sugestie pentru Mihai Răzvan Ungureanu referitor la ce-ar putea să-i spună Elenei Udrea. Eu spun doar atât: pe mine nu mă interesează doamna Elena Udrea. Poate pe alții da, o fi spumoasă, o fi, dar pe mine nu mă interesează. Elena Udrea are alte calități, dar pentru mine nu mai există", a spus Vasile Blaga la DC News.

"Traian Băsescu nu mai are argumente. La început spunea că ne topim în PNL și că nu ne păstrăm valorile, iar acum este îngrijiorat și de faptul că Mihai Răzvan Ungureanu, de fapt, Forța Civică, vrea să fuzioneze prin absorbție cu partidul nostru. Să rămână Traian Băsescu cu partidul lui și gata", a adăugat Vasile Blaga.

VEZI ȘI: Băsescu dă de pământ cu MRU, după atacurile la Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel