Blackout - "Nimic nu mai funcționează. Șapte zile FĂRĂ energie electrică". Austria, experiment VIDEO

Austria difuzează un experiment video despre blackout, pana de curent despre care au transmis avertismente.

Trebuie să vezi: Blackout, ce urmează și de ce stocurile enorme sunt "o tâmpenie". CHIT complet, TREI lucruri pe care trebuie să le faci: Te poate omorî, efectiv!

Și: Primele 3 lucruri pe care trebuie să le faci când apare Blackout-ul

Știrea cu avertismentului dat de Austria în legătură cu "blackout", pana de curent ce ar urma să vină și să afecteze toată Europa, a alarmat întreaga lume, iar unele țări europene au pornit deja campanii de informare a publicului pentru ceea ce ar trebui să facă în cazul unei asemenea situații.

Viena atrage atenția asupra unui risc major și-și informează populația asupra pericolului care ar afecta aprovizionarea, traficul, comunicațiile, mass-media și siguranța publică. Forțele armate din Austria desfășoară deja de câteva săptămâni o campanie masivă de conștientizare a opiniei publice prin intermediul mass-media despre acest „Blackout“ cu efecte catastrofale.

Interesant este că autoritățile din Austria nu-și pun problema dacă va fi acest "Blackout", ci când se va întâmpla el și au oferit detalii dure despre viitorul ce va veni.  (VEZI avertismentul complet AICI) "Luăm în calcul o întrerupere de curent în viitorul apropiat", avertizează Klaudia Tanner, ministrul apărării din Austria.  

Blackout, ce urmează și de ce stocurile enorme sunt "o tâmpenie". CHIT complet, TREI lucruri pe care trebuie să le faci: Te poate omorî, efectiv!

Blackout - experiment jurnalistic austriac: "Nimic nu mai funcționează. Șapte zile fără energie electrică"

Televiziunea austriacă de stat a adus miercuri seara în atenția publicului un reportaj eveniment, un experiment public de informare despre blackout, pana de curent despre care au avertizat.

Experimentul video poate fi urmărit în limba germană, începând cu 21:15, ora României, AICI.

Agenția de presă din Austria, APA a vorbit despre cauzele unei posibile pene de curent și acestea pot fi diferite:

- rețeaua de energie învechită 

- demarcația aproape insesizabilă dintre consumul și producția de energie la nivel european

- posibile atacuri cibernetice

- atacuri teroriste directe

- furtuni geomagnetice devastatoare

- erori umane.

Experimentul video al ORF despre blackout este difuzat în prime time, sub titlul: "Nimic nu mai funcționează. Șapte zile fără energie electrică" și prezintă scenariul următor: "Luni luminile se sting, urmează zile întregi fără mâncare, fără protecție, o săptămână fără servicii de urgență, fără o infrastructură funcțională, ore în șir de situații psihologice excepționale, singurătate și întuneric. Din fericire, curentul revine duminică, când societatea este deja în pragul colapsului".

Prin asta, ORF vrea să răspundă la întrebări precum: cât timp poate rezista o societatea austriacă la o întrerupere generalizată de curent? Se va instaura un colaps social după doar patru zile? Suntem deja după pandemie dar înaintea unei pene de curent?

Potrivit unei evaluări a Societății Austriace pentru Prevenirea Crizelor, în următorii câțiva ani se poate aștepta o defecțiune a rețelei la nivel european; conform Forțelor Armate austriece, un astfel de dezastru este foarte probabil să aibă loc până în 2025. O întrerupere de curent ar avea efecte și mai grave decât o pandemie, cel puțin pe termen scurt: o pană de curent pe scară largă ar costa Austria 1,8 miliarde de euro - pe zi! În comparație, criza corona cu o medie de izolare de 100 de milioane de euro pe zi pare aproape inofensivă, potrivit ots.ro

"AR TREBUI SĂ AI ASTA ACASĂ", recomandări din partea DSB (Directoratul pentru Protecție Civilă și Planificarea Situațiilor de Urgență) Norvegia

Blackout, APOCALIPSA. Detalii despre cele mai mari pene de curent din SUA, efecte horror: EROARE umană, vreme extremă, atacuri software 

Blackout-ul nu este un termen nou și s-a mai întâmplat de-a lungul anilor în lume și mai ales în SUA, acolo unde două pene uriașe de curent au rămas în istorie ca o pată neagră.

Rețeaua electrică a Americii este formată din peste 450.000 de mile de linii de transport de înaltă tensiune. Cuprinse din rețelele electrice de Vest, Est și Texas, aceste rețele furnizează energie electrică pentru peste 140 de milioane de clienți din industrii, întreprinderi și reședințe, potrivit electricchoice.com.

Vezi aici detaliile complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel