Black Friday 2023. Când încep reducerile la principalii retaileri din România

Foto: Freepik
Foto: Freepik

La unii retaileri din România au început deja reducerile de Black Friday.

Cei mai mari retaileri din România pregătesc reduceri substanțiale pentru ediția din 2023 a Black Friday, cel mai important eveniment de vânzări al anului, notează Biz Brașov.

- eMAG, cel mai mare retailer din țara noastră, a anunțat că Black Friday va avea loc în data de 10 noiembrie 2023.Evenimentul va avea loc într-o singură zi, cunoscută drept Vinerea Neagră.

- Fashion Days, retailerul de modă al eMAG, va începe reducerile pe 6 noiembrie, potrivit unor surse din piață.

- evoMAG a început deja reducerile, evenimentul având loc între 27 octombrie și 27 noiembrie, pe parcursul a patru valuri de reduceri. Compania oferă discount-uri de până la 75%, la peste 330.000 de produse. În plus, numărul produselor cu reducere este dubblu în campania de Black Friday 2023 față de cea de anul trecut. Compania estimează o creștere de aproximativ 15% a vânzărilor în perioada de Black Friday 2023, față de perioada similară a anului trecut.

- Altex nu a anunțat data exactă a evenimentului, însă Raul Filip, Director Achiziții Altex România, a precizat la Retail Arena că va dura 3 săptămâni și, cel mai probabil se va desfășura în noiembrie.

- Flanco nu a anunțat data oficială pentru Black Friday.

- Notino, brand de cosmetice, va organiza Black Friday pe 24 noiembrie 2023.

Black Friday a devenit o oportunitate pentru comercianți să își mărească vânzările înainte de sezonul de sărbători și pentru consumatori să economisească bani. Cu toate acestea, această zi a fost, uneori, criticată pentru aglomerația și comportamentul frenetic al cumpărătorilor.

Este cunoscută pentru ofertele și reducerile semnificative oferite de către comercianți la o gamă variată de produse, inclusiv electronice, îmbrăcăminte, electrocasnice, jucării și multe altele. Această zi a devenit un eveniment important în calendarul de cumpărături, atrăgând mulți consumatori dornici să profite de reduceri și să înceapă cumpărăturile de Crăciun sau să-și satisfacă nevoile personale la prețuri mai mici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel