Biden spune că Putin se pregătește să folosească arme chimice: Nu este o glumă!

Președintele american Joe Biden a avertizat cu privire la folosirea armelor chimice de către Federația Rusă.

Președintele american Joe Biden a avertizat că Rusia ar putea desfășura „operațiuni cu steag fals”, inclusiv posibilitatea unui atac cu arme chimice în Ucraina.

„De câte ori începe să vorbească despre ceva ce crede că NATO, Ucraina sau Statele Unite sunt pe cale să facă, înseamnă că se pregătește să o facă. Nu este o glumă”, a spus Biden, conform CNN.

Partizanii din Belarus încearcă să împiedice intrarea trupelor lui Lukașenko în Ucraina

Opozanții din Belarus încearcă să perturbe transferul de trupe la granița cu Ucraina, creând obstacole și organizând sabotaj.

Franak Vyachorka, un consilier al liderului opoziției din Belarus, Svitlana Tikhanovskaya, a declarat acest lucru pe contul său de Twitter.

"Belarus este o țară a partizanilor. Eroii noștri opresc trenurile rusești, distrug echipamentele rusești, distribuie pliante pentru a împiedica trupele belaruse să intre în Ucraina", a spus el.

În plus, opoziția a publicat o hartă a Belarusului „Rezistența feroviară-2022”, care arată rezultatele acțiunilor gherilelor din Belarus (citește continuarea AICI).

Joe Biden:  Vladimir Putin nu se aştepta la reacţia puternică şi unitară a Occidentului

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a afirmat, luni seară, că omologul său rus, Vladimir Putin, nu se aştepta la reacţia puternică şi unită a Occidentului faţă de invazia rusă în Ucraina, subliniind că statele NATO din regiune şi armata ucraineană au primit resurse militare suplimentare.

"Preşedintele Putin nu a anticipat amploarea şi forţa unităţii noastre; şi, cu cât este împins mai mult la zid, cu atât s-ar putea să recurgă la tactici mai severe", a afirmat Joseph Biden, conform CNN, cu ocazia unei reuniuni cu reprezentanţi ai mediilor de afaceri din SUA.

Referindu-se la tacticile brutale utilizate de Rusia în războiul din Ucraina, Joseph Biden a confirmat atacurile cu rachete hipersonice. "Rusia tocmai a folosit rachete hipersonice. După cum ştiţi, sunt arme care produc efecte majore, dar, echipate cu aceleaşi focoase ca alte tipuri de rachete, nu fac o mare diferenţă, cu excepţia faptului că este aproape imposibil să fie oprite", a precizat preşedintele SUA (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel