Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima apariție tv împreună: ''Ne-am zbătut să ajungem unde suntem''

Bianca Drăgușanu - Alex Bodi
Bianca Drăgușanu - Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut prima apariție tv împreună. Blondina a vorbit despre începutul relației cu partenerul său, dar și despre ceea ce îi leagă.

"Tristan Tate era imatur și mult prea dornic de afirmare. Alex nu e așa, nu și-a dorit deja. Undeva la sfârșitul lui august ne-am cunoscut la mare într-o gașcă de prieteni. Am făcut un accident cu mașina și am început să vorbim pe Instagram, i-am povestit. I-am cerut niște sfaturi. M-a ajutat cu reparația mașinii, mai mult decât atât, mi-a lăsat mașina lui. Puțină lume face chestia asta, în momentul acela am mai sunat niște persoane și nu m-au ajutat. Eu l-am sunat foarte speriată (n.r. pe Victor Slav) și el n-a reacționat conform așteptărilor mele, am fost foarte dezamăgită, cu toate că suntem prieteni și acum ne înțelegem mai bine.

Am început să ne vedem, să povestim. Avem multe lucruri împreună, mergem la sală împreună, mâncăm aceleași lucruri și avem un trecut asemănător. Amândoi ne-am zbătut să ajungem unde suntem acum. Eu eram bombardată cu tot felul de bârfe, dar nu cred ce spune lumea. Nu legate de familie.", a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Vezi și: Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel