Bianca Andreescu are Canada la picioare. Radu Banciu: Lăudăroșenie, fanfaronadă gratuită! Știm cum vor sta lucrurile

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, duminică seară, la B1 TV, despre Bianca Andreescu, noua senzație din tenis. Jucătoarea din Canada cu origini românești a câștigat turneul de la US Open, după o finală de vis cu Serena Williams.

Bianca Andreescu a devenit noua campioană de la US Open la doar 19 ani. Jucătoarea din Canada de origine română a jucat pentru prima dată în carieră într-o finală de Grand Slam și a reușit să obțină trofeul.

Radu Banciu: Canada nu a ținut niciodată pasul cu timpul

„Gândurile noastre bune autorităților canadiene, în acest moment destul de greu pentru respectivele autorități. Din când în când, ar trebui să-și revizuiască un pic atitudinea față de țările istorice din Uniunea Europeană, unde existăm și noi. Iată că, până la urmă, doi români au adus Canadei un trofeu pe care această țară nu l-a obținut niciodată. Doi români care au plecat în Canada pentru că nu mai puteau să suporte situația de aici. După chinuri pentru a obține o viză, dura ani până reușeai ca cetățean european să obții o viză – ce ironie – pentru amărâta de Canada.

Le atragem atenția autorităților din această țară să fie cu nasul acolo unde trebuie atunci când vorbesc de Europa. (...) Canada nu a ținut niciodată pasul cu timpul, aceasta este realitatea. Este o țară desprinsă de timp", a afirmat Radu Banciu, duminică seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu" de la B1 TV.

„Această fată i-a impresionat pe canadieni, vor crea un curent. Sportul este cel mai bun vector de lăudăroșenie, de fanfaronadă gratuită pe planetă. Știm cum vor sta lucrurile. Pe toate le va chema Bianca începând de luni. Numai că această familie de români a constituit un exemplu față de o țară care ne-a sfidat nejustificat", a mai spus Radu Banciu.

Amintim că, după victoria fantastică, Bianca Andreescu o va depăși, de luni, pe Simona Halep în clasamentul WTA.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel