Urmărește emisiunea live


Bercea-Băsescu. Pavel Abraham, noi dezvăluiri

Avocatul Pavel Abraham a făcut noi dezvăluiri despre drumul șpăgii din dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu, care ar putea incrimina și alte persoane. 

Familia Bercea ar fi început să-i dea bani lui Mircea Băsescu încă din urmă cu trei ani, din 2011, spune avocatul familiei, Pavel Abraham, în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu. 

"Există 60-80 de pagini de transcrieri din care rezultă în mod indubitabil că banii s-au dat încă începând din 2011", a spus avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, referindu-se la probe din dosarul în care Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor.

Întrebat către cine s-ar duce banii, Pavel Abraham a răspuns: "Din discuţie ar rezulta, indubitabil, că s-ar duce banii către Mircea Băsescu şi drumul mai departe eu nu pot să-l identific". 

Apărătorul lui Bercea a precizat că a solicitat instanţei să fie preluate toate interceptările din dosarul tentativei de omor al lui Anghel Sandu, zis şi Bercea Mondial.

"Există probe - dar nu au fost luate în considerare încă de procurori, dar ar putea fi luate în calcul de instanţă - care incriminează persoane altele decât Căpăţână şi Mircea Băsescu", a mai spus avocatul Pavel Abraham. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel