Berbeceanu dezvăluie scopul dosarului său. "Încredere deplină în DNA"

coarna berbeceanu
coarna berbeceanu

Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, afirmă că și în momentul arestării şi-a pus încrederea în DNA şi a sperat că procurorii anticorupţie vor demonstra că este victima unei înscenări. El speră că va fi repus în funcție. 

Încredere deplină în DNA și DIICOT

Traian Berbeceanu a fost, miercuri, la București. El nu a vrut să discute despre motivul pentru care a fost în Capitală, însă a lăsat să se înțeleagă că are legătură cu dosarul DNA. 

"Încă de când am fost arestat şi deţinut ilegal am avut încredere deplină în Direcţia Naţională Anticorupţie, aşa cum nu vă ascund că am încredere foarte mare în DIICOT pentru că am lucrat în mod direct sau indirect cu zeci de procurori DIICOT din ţară şi îi preţuiesc şi îi apreciez pentru profesionalismul lor. În dosarul DIICOT sunt inculpat şi sunt convins că se va face dreptate. În dosarul DNA am calitatea de martor. Sunt denunţător. Vreau să ştiţi că dosarul acela, spre surpriza mea, era deja înregistrat şi era în lucru înainte de a ajunge eu la DNA pentru a denunţa faptele prezumtiv infracţionale pe care le-am sesizat", a afirmat Berbeceanu, la întorcerea în Deva, unde a fost așteptat de mai mulți jurnaliști, scrie Mediafax

Scopul dosarului 

Fostul șef al BCCO Alba a adăugat: "Îmi doresc categoric să mă întorc la vechiul loc de muncă. Este echipa mea şi doar acolo accept în sinea mea să îmi continui cariera de poliţist".

Traian Berbeceanu a mai spus că "Situaţia cumplită prin care am trecut eu a fost văzută de foarte mulţi colegi de-ai noştri tineri veniţi de pe băncile Academiei de Poliţie, de pe băncile şcolilor de agenţi de poliţie, colegi tineri şi fără experienţă care au fost bulversaţi şi poate nu au înţeles nimic din ceea ce s-a întâmplat. Situaţia mea a fost menită să îi descurajeze pe mulţi dintre poliţiştii care sunt în linia întâi, pe stradă, şi se confruntă cu infractori deosebit de periculoşi. În structurile Poliţiei Române sunt sute de profesionişti şi vreau pe această cale să îi rog să vorbească. Să încercăm împreună, cei cu experienţă, să redăm instituţiei Poliţiei Române demnitatea, încrederea şi forţa de care are nevoie". 

Fostul șef al BCCO Alba a stat în arest o lună, din octombrie până-n noiembrie 2013. A fost acuzat că a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel