Benzina şi motorina s-au scumpit din nou. Prețul la pompă, astăzi, 10 aprilie 2024

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Benzina s-a scumpit din nou. Află în articol care este prețul la pompă astăzi, 10 aprilie 2024.

Veşti proaste pentru şoferi: benzina şi motorina s-au scumpit din nou miercuri, 10 aprilie, după câteva zile de stagnare. Astfel, astăzi, cea mai ieftină benzină standard costă 7,24 lei litrul, faţă de 7,20 lei litrul cât era marţi, găsindu-se la mai multe staţii Petrom şi Lukoil din Capitală, transmite Antena 3 CNN.

În tot acest timp, la restul stațiilor din București, benzina standard poate fi cumpărată la prețuri între 7,25 şi 7,40 lei, care sunt de asemenea în creştere. Pentru benzina premium, miercuri, prețurile variază de la 7,75 lei la 8,05 lei, tot în creştere.

Cea mai ieftină motorină standard, în București, este miercuri de 7,47 lei litrul, comparativ cu 7,43 lei litrul cât era marţi, și se găsește la o stație Socar din București. Preţul maxim al motorinei ajunge la 7,60 lei litrul, mai scump faţă de sfârşitul săptămânii trecute. Prețul pentru motorină premium este între 7,84 lei litrul şi 8,11 lei, la fel, în creştere.

Reamintim că anul trecut, preţul unui litru de benzină standard a trecut la un moment dat de 8 lei, în timp ce motorina standard depăşea 9 lei pe litru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel