Beneficiile surprinzătoare pe care le ai dacă practici yoga

Indiferent de nivelul tău de expertiză în yoga, dacă practici în mod regulat, te poți simți mai bine din cap până în picioare.

Indiferent de nivelul tău de expertiză în yoga, dacă practici în mod regulat, te poți simți mai bine din cap până în picioare.

Yoga oferă beneficii pentru sănătatea fizică și mentală pentru oameni de toate vârstele. Și, dacă treci printr-o boală, te recuperezi după o intervenție chirurgicală sau trăiești cu o boală cronică, yoga poate deveni o parte integrantă a tratamentului tău și poate grăbi vindecarea, conform hopkinsmedicine.org.com

Yoga îmbunătățește  echilibrul și flexibilitatea


Mișcările lente și respirația profundă cresc fluxul de sânge și încălzesc mușchii, în timp ce menținerea unei poziții poate crește puterea.



Yoga ajută la ameliorarea durerilor de spate


Yoga este la fel de bună ca și întinderea de bază pentru ameliorarea durerii și îmbunătățirea mobilității la persoanele cu dureri de spate. Colegiul American al Medicilor recomandă yoga ca tratament de primă linie pentru durerile cronice de spate.

Yoga poate ameliora simptomele artritei


S-a demonstrat că yoga ameliorează o parte din disconfortul articulațiilor sensibile și umflate pentru persoanele cu artrită.


Yoga aduce beneficii sănătății inimii


Practica regulată de yoga poate reduce nivelul de stres și inflamația la nivelul întregului corp, contribuind la o inimă mai sănătoasă. 



Yoga te relaxează, pentru a te ajuta să dormi mai bine


Cercetările arată că o rutină consecventă de yoga înainte de culcare vă poate ajuta să vă pregătiți corpul pentru a adormi și a rămâne adormit.




Yoga te ajută să gestionezi stresul


Potrivit National Institutes of Health, dovezile științifice arată că yoga susține managementul stresului, sănătatea mintală,  alimentația sănătoasă, pierderea în greutate și un somn de calitate.



VEZI ȘI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel