Bebeluș salvat de sub gunoi de un cățel

Cățelul Ping Pong este erou național în Thailanda
Cățelul Ping Pong este erou național în Thailanda

Numele său este Ping Pong şi este considerat un erou: un câine a salvat viaţa unui bebeluş îngropat de mama sa, o adolescentă, pe un câmp din nord-estul Thailandei, a anunţat sâmbătă poliţia, relatează AFP.

Nou-născutul a fost îngropat sub un morman de gunoi lângă o fermă din districtul Chumpuang, în provincia Nakhon Ratchasima, însă a fost găsit de Ping Pong în aceeaşi zi, pe 15 mai.

Câinele a început să sape în pământ şi să latre, alertându-şi stăpânul, un păstor, care a venit să vadă ce s-a întâmplat.

"Cred că bebeluşul a fost găsit de câine la scurt timp după ce mama sa l-a îngropat", a declarat ofiţerul de poliţie Panuvat Udkam, adăugând că băieţelul, internat în spital, se simte bine.

Mama, în vârstă de 15 ani, este acuzată de tentativă de omor şi abandonare a copilului. Fata ar fi dorit să scape de bebeluş de teama părinţilor săi, potrivit poliţiei. "Aşa că, după ce a născut singură, a îngropat copilul", a spus poliţistul.

Povestea a stârnit interesul mass-mediei locale şi numeroşi thailandezi au salutat pe reţelele sociale acţiunea lui Ping Pong: câinele este "cel mai bun prieten" al omului, a scris un utilizator pe pagina de Facebook a ziarului Khaosod English.

Vezi și: Thailanda. Un câine a salvat un bebeluș îngropat de viu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel