Bebeluș prins sub o mașină, în SUA. Polițiștii au ridicat vehiculul cu mâinile goale / VIDEO

Foto ilustrativ bebeluș / Imagine de Zozz_ de la Pixabay
Foto ilustrativ bebeluș / Imagine de Zozz_ de la Pixabay

Un bebeluș prins sub o mașină, în urma unui accident produs în SUA, a fost salvat de doi polițiști și mai mulți trecători. 

Un bebeluș a fost blocat sub o mașină avariată, după un accident rutier produs vineri dimineață, în New York. Doi polițiști și mai mulți trecători au reușit să-l salveze pe copil. 

A fost dezastru pe o stradă din New York. Un șofer a avariat un autoturism, a distrus fațada unei frizerii și a accidentat o mamă aflată cu bebelușul său pe trecerea de pietoni. Fetița, în vârstă de opt luni, a rămas blocată sub mașină. 

Femeia lovită pe trecerea de pietoni s-a ales cu o fractură la nivelul piciorului, iar fetița ei a suferit un traumatism cranio–cerebral și arsuri de gradul trei pe spate și pe picior. De asemenea, proprietarul frizeriei s-a ales cu răni minore, scrie kyma.com.

De cealaltă parte, șoferul care se face vinovat de accident și pasagera din dreapta au scăpat nevătămați. Bărbatul de 43 de ani conducea sub influența alcoolului și cu permisul suspendat.

În imaginile făcute publice de Fox News se vede cum au intervenit doi polițiști și mai mulți trecători, pentru salvarea bebelușului de opt luni. 

Un alt bebeluș a fost răpit de două ori în două luni, de persoane diferite, în India

Un bebeluș din statul indian Gujarat a fost răpit de două ori în două luni, de către persoane diferite. Motivele nu sunt financiare, iar polițiștii spun că tot ce s-a întâmplat nu e neobișnuit, scrie BBC.

Mama lui, o muncitoare săracă în vârstă de 25 de ani, a spus că 'nu-l mai scap pe fiul meu din vedere'. Femeia este șocată de faptul că bebelușul i-a fost răpit de două ori în două luni, de persoane diferite.

Bebelușul a fost răpit prima dată la două zile după naștere, când mama lui l-a scos din spital, potrivit Times of India.

Mama a povestit cum o femeie care s-a dat drept asistentă medicală la spital a vizitat-o acasă și i-a spus că bebelușul trebuie vaccinat. La spital, falsa asistentă a luat copilul și i-a cerut femeii să aștepte. Câteva ore mai târziu, realizând că bebelușul ei nu se mai întoarce 'de la vaccin', Meena a chemat poliția. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel