Un bebeluș a fost răpit de două ori în două luni, de persoane diferite, în India

Foto ilustrativ. Imagine de Pexels de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Pexels de la Pixabay

Un bebeluș din India a fost răpit de două ori în două luni, de către persoane diferite.

Un bebeluș din statul indian Gujarat a fost răpit de două ori în două luni, de către persoane diferite. Motivele nu sunt financiare, iar polițiștii spun că tot ce s-a întâmplat nu e neobișnuit, scrie BBC.

Mama lui, o muncitoare săracă în vârstă de 25 de ani, a spus că 'nu-l mai scap pe fiul meu din vedere'. Femeia este șocată de faptul că bebelușul i-a fost răpit de două ori în două luni, de persoane diferite.

Prima dată a fost răpit la două zile după naștere

Bebelușul a fost răpit prima dată la două zile după naștere, când mama lui l-a scos din spital, potrivit Times of India.

Mama a povestit cum o femeie care s-a dat drept asistentă medicală la spital a vizitat-o acasă și i-a spus că bebelușul trebuie vaccinat. La spital, falsa asistentă a luat copilul și i-a cerut femeii să aștepte. Câteva ore mai târziu, realizând că bebelușul ei nu se mai întoarce 'de la vaccin', Meena a chemat poliția.

Polițiștii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghe și au ajuns într-un sat din apropiere. Acolo, la o fermă, au găsit hainele așa-zisei asistente și un document de identitate. La adresa indicată însă, locuia o femeia care avea propriul copil. S-a stabilit ulterior că răpitoarea s-a folosit de hainele și documentele fostei partenere a soțului ei. 

Răpitoarea a fost găsită și le-a spus polițiștilor că a născut un bebeluș mort, dar i-a fost frică să-i spună soțului. 

„Mulți părinți preferă să aibă fii în loc de fiice. Vor băieți cu orice preț. Conduși de această nebunie, oamenii răpesc copii din familii sărace”, a spus fostul ofițer de poliție Deepak Vyas.

A fost răpit din nou, după două luni 

Fiul celor doi soți, Meena și Kanu, a dispărut din nou pe 9 iunie, la două luni de la prima răpire. Atunci, femeia muncea pe câmp și și-a lăsat bebelușul să doarmă sub un copac, relatează BBC.

Când s-a întors, bebelușul era dispărut. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat trece cu un copil, pe bicicletă. Individul și soția lui, arestați între timp, au mărturisit că ei nu pot avea copii. 

Bărbatul era coleg cu soțul Meenei și, când a aflat de existența bebelușului, și-a făcut un plan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel