Bătaie liceu. Profesor și trei elevi, bătuți. Agresorul, reținut

Tatăl unui elev al Liceului Tehnologic Oltchim din Râmnicu Vâlcea a agresat vineri trei elevi şi o profesoară în incinta acestei unităţi de învăţământ, după ce anterior fiu său ar fi avut discuţii contradictorii cu colegii, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Gabriel Popescu. 

Bărbatul care a agresat elevii şi profesoara a fost reţinut pentru 24 de ore şi este certat pentru lovire sau alte violenţe şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Gabriel Popescu a precizat că incidentul s-a petrecut pe holul de la primul etaj al liceului iar instituţia de învăţământ avea paznic în acel moment. 

"Din cercetări rezultă faptul că astăzi, 13 octombrie, în jurul orei 11,30, D.G., de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a pătruns fără drept în incinta Liceului Tehnologic Oltchim, din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde ar fi agresat fizic trei elevi şi un cadru didactic. Motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest sunt mai multe discuţii contradictorii pe care fiul său, elev la liceul respectiv, le-ar fi avut cu colegii", se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea. 

Elevii agresaţi au vârsta de 18 ani. Bărbatul i-ar fi pălmuit şi împins. 

"În baza probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, poliţiştii de ordine publică au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul l.P.J. Vâlcea. În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se mai arată în comunicatul IPJ Vâlcea, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel