Bătaie în trafic, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. Un tânăr de 24 de ani a fost arestat

Bătaie în trafic, pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Un tânăr de 24 de ani a fost arestat / Foto: Pixabay
Bătaie în trafic, pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Un tânăr de 24 de ani a fost arestat / Foto: Pixabay

Un bărbat a fost arestat după o bătaie în trafic, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat, fiind acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice după ce ar fi lovit cu pumnii și picioarele un alt bărbat, în urma unor neînțelegeri în trafic, transmite Mediafax.

Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, a fost reținut vineri și a fost prezentat magistraților, care au dispus arestarea lui. Conform polițiștilor, cercetările în acest caz au început în 28 mai, când Secția 8 a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 2 are loc o altercație între doi șoferi.

La fața locului, polițiștii au stabilit că în urma unor divergențe în trafic un bărbat a fost lovit cu pumnii și picioarele de către un alt bărbat, care ulterior a fugit. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Polițiștii au reușit să identifice bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, iar vineri acesta a fost depistat și dus la audieri.

VEZI ȘI: Nou scandal în trafic, în urma unei șicanări. Unul dintre șoferi a scos SABIA

Un șofer din Capitală, aflat în trafic, a aruncat 45.000 de dolari în mașina unui bărbat

Poliţiştii bucureşteni au surprins în trafic un şofer care a aruncat un plic cu 45.000 de dolari în interiorul altei maşini, iar apoi a fugit, transmite PRO TV. Incidentul s-a întâmplat în urmă cu 3 zile. Ambii șoferi au fost opriți de oamenii legii și legitimați. Ceea ce au descoperit polițiștii în acel moment este de-a dreptul surpinzător. 

O bancă pe roți, așa i-am putea spune. Echipajul a găsit în mașina celui care a primit plicul cu bani încă 322.000 de euro. Totul s-ar fi petrecut luni seară, pe o stradă din zona Pieţei Romane. Acolo, un echipaj de poliţie al Secţiei 1 a observat două maşini care staţionau în paralel, cu geamurile coborâte. Din una din maşini a fost aruncat un pachet, după care şoferul a început să gonească pe străzile din București. Poliţiştii s-au gândit la tot ce e mai rău, mai ales că azi se face o lună de la atentatul cu bombă din Arad, în care a murit afaceristul Ioan Crișan. Nici prin cap nu le-a trecut că în acel plic se află bani. Inițial s-au gândit la un dispozitiv explozibil sau altceva care ar putea prezenta pericol.

VEZI ȘI: Doi ”șmecheri” cu BMW au blocat și distrus o mașină în București - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel