Bashar al-Assad, dispus să DEMISIONEZE. Marele anunț

Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, a declarat duminică, într-un interviu pentru postul de televiziune iranian Khabar TV, că nu ar ezita să demisioneze dacă aceasta ar duce la rezolvarea crizei din Siria, dar că decizia trebuie să o ia poporul sirian.

"Această decizie (de plecare de la putere - n.r.) trebuie să fie luată de popor. De aceea le spun reprezentanților opoziției - dacă credeți că aveți dreptate, de ce nu convingeți de aceasta şi poporul sirian, iar el (poporul), prin instituțiile statului, prin alegeri, va decide cine va fi viitorul preşedinte", a declarat Bashar al-Assad, transmite agenţia de presă rusă RIA Novosti, potrivit Agerpres.

"Vă spun din nou - dacă plecarea mea este soluția, eu o voi lua fără nicio îndoială", a declarat preşedintele Bashar al-Assad. Liderul de la Damasc a mai spus: "Orice decizie a poporului sirian cu privire la viitorul țării va fi obligatorie pentru autoritățile Siriei, inclusiv pentru mine".

Autoritățile siriene sprijină orice fel de măsuri politice în țară, în paralel cu lupta împotriva terorismului. Dar o decizie politică "nu poate exista", atât timp cât unele țări sprijină terorişti, a adăugat Bashar al-Assad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel