Baschetbalistul american, Chauncey Hardy, bătut de interlopi într-un club din Giurgiu

Baschetbalistul Chauncey Hardy, conducătorul de joc al echipei de baschet CSS Giurgiu a ajuns la spital în stare gravă după ce ar fi fost lovit în împrejurări neclare, într-un bar din localitate. Martorii spun că el ar fi fost bătut de un grup de interlopi.

Sportivul american petrecea alături de câţiva colegi după victoria de-aseară cu Dinamo Bucureşti. În jurul orei 4 dimineaţa acesta ar fi fost lovit de persoane necunoscute şi s-ar fi prăbuşit în apropierea ringului de dans, variantă neconfirmată deocamdată de poliţie, potrivit adevarul.ro.

În momentul căderii, Hardy s-ar fi lovit rău în zona capului, acolo unde i-ar fi apărut un hematom. Sportivul a fost transportat la Spitalul Bagdasar din Capitală, urmând să fie operat.

Poliţia a terminat cercetările la faţa locului, dar continuă audierile. Potrivit poliţiei, colegii de echipă ai baschetbalistului nu ştiu exact dacă tânărul a fost sau nu bătut în acel club. După ce iniţial poliţia a spus că nu se ştie dacă existau camere de luat cederi în club, s-a dovedit că localul era suprevegheat şi video şi în prezent sunt analizate imaginile.

Cel mai cunoscut în Giurgiu este clanul Butoane, care face afaceri în oraş de mai bine de 20 de ani.Principalii rivali sunt cei din clanul denumit File. În luna martie,chiar în centrul oraşului Giurgiu, sub privirile trecătorilor îngroziţi, membrii grupărilor “Butoane” şi “File” au încins o luptă pe viaţă şi pe moarte. Reglarea de conturi viza o afacere cu foarte mulţi bani, colectaţi prin teroare, din taxe de protecţie şi din cămătărie. Reţeaua denumită "Butoane" se ocupă de cămătărie,proxenetism, taxe de protecţie şi recuperări, conform realitatea.net.

Şeful clanului Butoane se implică şi în politică, presa locală relatând că l-ar fi ajutat pe Lucian Iliescu să ajungă primar, în schimbul protecţiei poliţiştilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel