Barna nu se înțelege cu Clotilde. Vâlcu a găsit soluția

foto Facebook Dan Barna
foto Facebook Dan Barna

Val Vâlcu a găsit soluția problemelor, după blocajele de la Sectorul 1. 

Clotilde Armand pare de neoprit în lupte duse pe toate fronturile. Dincolo de faptul că se ceartă chiar și cu aliații de la PNL, pe care-i acuză grav, în ciuda faptului că au susținut-o în funcția de primar al Sectorului 1, acum nici propriul partid n-o mai liniștește. Emanuel Ungureanu, de la USR, a făcut această afirmație, în direct, la Antena 3. El a spus că Dan Barna, co-președintele USR PLUS, încearcă să comunice cu Clotilde Armand, dar nu reușește. 

Vezi aici mai mult: Ungureanu: Barna încearcă să vorbească cu Armand. Nu reușește/ Gâdea: S-o dea dom`ne afară!

Situația devine critică în Sectorul 1. În plină criză a gunoaielor, Clotilde Armand mai dă o lovitură, de această dată spitalului de copii ”Grigore Alexandrescu”, pe care-l lasă fără pază. 

Vezi aici mai mult: Armand, de-a ”fake news-ul”, cu Spitalul de Copii. Directorul: Suntem disperați/ Chirieac: Are hârtia în mână!

Clotilde Armand ocupă funcția de primar cu susținerea PNL și a USR PLUS, dar se pare că ia decizii singură pe care se chinuie să le impună, indiferent că sunt de acord sau nu cei din partid sau cei din coaliție. În plus, dacă ne uităm, bani pentru salubritate nu sunt, bani pentru bursele copiilor nu sunt, bani pentru paza spitalului de copii nu sunt. Dar unde sunt banii? Asta l-a întrebat jurnalistul Val Vâlcu astăzi pe liberalul de la Sectorul 1 Dragoș Preda, care a răspuns: "Tocmai acest lucru i l-am cerut și doamnei Clotilde Armand". 

Vezi aici mai mult: EXCLUSIV  Dragoș Preda (PNL) o taxează pe Armand: De bun simț! De asta e ales edil

Pentru a preîntâmpina situațiile precum cele mai sus expuse, Val Vâlcu a venit cu o soluție. ”Problema s-ar putea rezolva nu prin decizie politică, ci prin una medicală, prin controlul psihiatric la intrarea într-o demnitate publică. Ceea ce face nu cred că arată a decizie rațională, nu are explicație” consideră Val Vâlcu. El întărește prin a spune că situația de la ”Grigore Alexandrescu” probabil n-ar fi existat dacă se făcea acel control. 

Vezi și: Nicușor Dan nu aprobă construirea noii clădiri de la ”Grigore Alexandrescu”. Spitalul riscă să piardă finanțarea de 73 de mil. de euro de la Banca Mondială

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel