Barna, despre lupta din PNL: Partenerul meu va fi cel care va câștiga alegerile

Facebook - Dan Barna
Facebook - Dan Barna

Dan Barna a spus că va colabora cu PNL, indiferent de numele celui care va câștiga funcția de președinte al liberalilor la alegerile din luna septembrie.  

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a anunțat că va colabora cu PNL, indiferent de numele celui care va câștiga funcția de președinte al liberalilor la alegerile din septembrie. Partenerul meu va fi cel care va câștiga alegerile din PNL, a spus Dan Barna.

Declarația a fost făcută, marți, la TVR.

„Partenerul meu va fi cel care va câștiga alegerile din PNL”, a anunțat liderul USR PLUS, Dan Barna.

Dan Barna a refuzat să spună dacă va accepta schimbarea premierului în cazul în care Florin Cîțu va pierde alegerile din partid.

„Eu nu vreau să speculez scenarii”, a spus Dan Barna.

Congres PNL, în septembrie 2021. Cîțu, declarație dură despre Orban. Se ascute lupta

Alegerile din PNL vor avea loc în septembrie. Premierul Florin Cîțu a lansat, recent, un atac la adresa lui Ludovic Orban, contracandidatul său la șefia PNL.

Florin Cîțu a spus, la Satu Mare, că această campanie internă a PNL a făcut să iasă la iveală și lucruri mai neplăcute. Acesta a lansat un atac dur la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban, contracandidatul său la șefia partidului, după ce acesta a criticat remanierea ministrului Alexandru Nazare.

„Când ataci membrii Guvernului, premierul, seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD. Când cu câteva luni în urmă spui că o decizie a premierului este bună, că este în spiritul Constituției, iar peste câteva luni spui că nu mai este bună, pentru că trebuie evaluată, arată că astfel de politicieni poate nu mai au un viitor în România”, a declarat Florin Cîțu.

Amintim că Florin Cîțu și Ludovic Orban s-au înscris în cursa pentru șefia PNL, Congresul urmând să aibă loc la data de 25 septembrie.

VEZI ȘI: De ce se vrea Orban din nou șef la PNL: Nu ca să mă aflu în treabă!

CONGRES PNL. Hideg (ARGUMENT): Vor influența întreg contextul politic

Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut de sondare al DCMedia Group, a vorbit despre schimbările de pe scena politică după congresul PNL. 

„Acest context nefavorabil afectează toate palierele vieții și ale celei sociale, și ale celei politice, și mai ales ale celei economice. În plus față de asta, încă un eveniment care cu siguranță influențează, impactează în mod definitiv pe scena politică este reprezentat de alegerile din PNL, din toamnă.

Vedem că deja se conturează două tabere din ce în ce mai antagonice și cu siguranță rezultatele alegerilor din PNL vor fi de natură să influențeze întreg contextul politic după septembrie, când va avea loc Congresul acestui partid", a declarat Mădălina Hideg, în exclusivitate pentru DC NEWS. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel