Barna, atac frontal la Paleologu. Acuzații de DISCRIMINARE

Dan Barna l-a atacat pe Theodor Paleologu în cadrul unei dezbateri electorale, cu privire la şansele pe care acesta din urmă le are la prezidenţiale. 

"Eu cred că România are nevoie de un manager de dezvoltare. România a avut 4 preşedinţi din sectorul public. Doi profesori, un editor de carte şi un comandant de navă. Eu voi fi primul antreprenor preşedinte al României şi planul de ţară presupune să facem autostrăzile acelea de care vorbim de 30 de ani, pentru că fără ele orice poveste de dezvoltare este o glumă. Fără calitate în educaţie, ne vom pregăti copiii pentru meserii care nu mai există. Ne vom uita la gard peste Europa, dacă nu ne adaptăm. Avem aceste provocări în faţă şi de aceea spun că avem nevoie de un manager de dezvoltare", a spus Dan Barna. 

"Nu vreau să dau o replică, doar o adăugire. Sunt un antreprenor independent sută la sută, fără contracte cu statul. Sunt unul dintre acei antreprenori care duc în spate statul, prin taxele plătite şi nu primesc deloc bani publici pentru nimic. Era doar o precizare că sunt şi eu antreprenor de 7 ani în domeniul educaţiei. Deci chiar ştiu ce e aia educaţie", a continuat Paleologu. 

Acuze de discriminare

"E foarte bine, mă bucur să aud că dl Paleologu este un antreprenor, dar eu vorbeam de candidaţii cu şanse să câştige. Eu sunt acel candidat şi voi câştiga", a spus Barna. 

"Domnule Barna, lăsaţi electoratul să decidă, nu faceţi dumneavoastră presupuneri şi discriminări între candidaţii care contează şi cei care nu contează", a replicat Theodor Paleologu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel