Bărbat, depistat în trafic cu ţigări de 40.000 euro

Un bărbat suspectat de contrabandă a fost depistat în trafic cu ţigări în valoare de 184.000 de lei (aproximativ 40.000 euro).

Lucrătorii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au reţinut în trafic un cetăţean care transporta ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană, în valoare de 184.000 de lei, au informat marţi reprezentanţii instituţiei.

"Poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea maşinii, aceasta continuându-şi deplasarea în viteză spre localitatea Baia Mare. Drept urmare, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Maramureş, iar la scurt timp, maşina marca Dacia a fost blocată pe o stradă din localitatea Baia Mare. Din primele verificări, în autoturism a fost observată o însemnată cantitate de ţigări, fapt pentru care, şoferul, cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Maramureş, a fost dus la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor", conform comunicatului.

Ţigările, din Ucraina

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 15.728 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 184.000 de lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transport a fost indisponibilizat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Vezi şi: Ţigări de contrabandă. Focuri de armă la graniţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel