Bărbat reţinut după ce a dat mită 200 de euro unui polițist

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Tatăl unui tânăr care a fugit de poliție a încercat să mituiască polițiștii în repetate rânduri pentru a-l scăpa de sancțiuni pe fiul său. 

Poliţiştii anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au prins în flagrant un cetăţean în timp ce oferea suma de 200 de euro unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea - Postul de Poliţie Topolog, pentru a nu lua măsurile legale faţă de fiul său, autor al unei contravenţii la regimul rutier.

”În fapt, cu o zi înainte, cei doi, tată şi fiu, se aflau în trafic cu un autoturism condus de cel din urmă. Întrucât nu deţinea RCA valabil, conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a fugit pentru a nu fi sancţionat legal. Pentru a-şi scăpa fiul de o eventuală sancţiune, tatăl său a oferit, în repetate rânduri, sume de bani agentului de poliţie”, se arată într-un comunicat de presă. 

Polițitul a făcut denunțul 



Pe baza denunţului agentului de poliţie şi a probelor administrate, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cetăţeanul în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Faţă de inculpat, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, astăzi fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel