Bărbat reținut pentru 80 de bani. Acuzații GRAVE

Irina Constantin / 10 noi 2017 / 23:43 Salveaza PDF Comentarii

Un bărbat a povestit, vineri seară, la Antena 3, cum a ajuns să fie reținut pentru 80 de bani și cu grave acuzații la adresa sa. 

În emisiunea ”Exces de Putere”, bărbatul a povestit: ”În 2012 lucram la calea ferată în funcția de șef de tren și am avut o întâlnire cu polițiștii de la Brașov în iunie. M-au așteptat la sosirea din cursă în stația Basarab unde au dorit să facă gestiunea. (...) Mi s-a făcut gestiunea, mi-au fost găsiți în geanta personală, între medicamente, 80 de bani. Erau plus în gestiune, am specificat că erau rest de la medicamente. Suma nu avea cum să provină de la altceva. Pe 25 octombrie, eram în concediu de odihnă și am fost anunțat să vin la serviciu. M-am prezentat la Minister unde fusesem chemat, eram 40-50 de persoane, am fost în sala de conferințe, ne-a salutat domnul director și apoi sala s-a umplut de polițiștii. Cei de la Brașov mi-au întins un mandat de aducere în alb, trebuia să-l completez. Am fost duși la Parchetul Brașov, eram învinuiți pentru că am luat suma de 15 lei de la trei investigatori sub acoperire, fapta petrecută pe 13 septembrie, potrivit dânșilor. Nu am dat nicio declarație la vremea respectivă, nu știam ce declarație să dau. Eu nu-mi aduceam aminte despre asta, dânșii mi-au spus că mi-au dat acei bani(...). Nu mi-au arătat absolut nimic, există o filmare, dar filmarea e din altă dată. După ce mi s-a arătat pentru ce am fost învinuit, după 10 minute am devenit inculpat și am fost reținut 24 de ore pentru treaba asta”.

[citeste si]

”Am fost pus sub control judiciar șase luni, apoi nu m-a chemat nimeni să mă întrebe ceva. Eram atunci acuzat de luare de mită și constituire de grup infracțional, nu știu care era grupul”, a mai spus el, adăugând că nu existau dovezi.

”După doi ani mi s-a comunicat că s-a disjuns cauza. Anul trecut, în octombrie, am fost chemat să fac un acord de recunoaștere. Nu am putut să recunosc ceva ce nu cunoșteam. Mi-a fost atașat la dosar plusul de 80 de bani, ca să cântărească ca o proba contra mea”, a completat bărbatul.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25