Militar înjunghiat în stradă la Huşi. Victima, în stare gravă. Poliția a identificat un suspect - UPDATE

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Polițiștii din Huși sunt în alertă după ce un bărbat de 43 de ani a fost înjunghiat în plină stradă.

UPDATE: Tânărul care a înjunghiat un bărbat de 43 de ani, pe o stradă din municipiul Huşi, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

"Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii şi anume, tentativă la infracţiunea de omor, dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

UPDATE: Poliţiştii vasluieni au identificat un tânăr de 19 ani care ar fi înjunghiat, vineri seara, un bărbat, pe o stradă din municipiul Huşi, acesta aflându-se în custodia Poliţiei şi urmând să fie reţinut pentru 24 de ore, scrie Agerpres. 

Potrivit cercetărilor, victima în vârstă de 43 de ani, a stat într-un bar cu câteva persoane, împreună cu care ar fi consumat băuturi, iar în momentul în care a vrut să plece spre domiciliu a fost înjunghiată în zona gâtului.

"La faţa locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta sesizată şi dispunerea măsurilor legale. Au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Huşi două persoane, bărbaţi în vârstă de 38 şi 19 ani, ambii din Huşi, pentru efectuarea de cercetări. În cauză, sunt efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în funcţie de concluziile medico-legale încadrarea juridică a faptei putând suferi modificări", a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Vineri seara, Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la numărul de urgenţă 112, de către o femeie in vârstă de 50 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, soţul său, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiat în zona gâtului de către autori necunoscuţi.

Persoana vătămată, aflată în şoc hemoragic, a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Huşi şi ulterior transferată la o unitate medicală din municipiul Iaşi.

- Știrea inițială - 

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiat, vineri seara, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Huşi, victima fiind găsită în stare gravă, la domiciliu, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, au informat reprezentanţii instituţiei, scrie Agerpres.

"SAJ Vaslui a intervenit în localitatea Huşi pentru un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Echipajul l-a găsit la domiciliu, conştient şi coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng, în zona retroclaviculară. După acordarea primului ajutor, acesta a fost transportat la Spitalul Huşi. Ulterior pacientul a fost transferat la Spitalul 'Sf. Spiridon' Iaşi cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, cu diagnosticul de şoc hemoragic", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul. 

Ialomiţa: Bărbat reţinut pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un tânăr de 19 ani

Un bărbat din municipiul Slobozia a fost reţinut de poliţişti 24 de ore pentru tentativă de omor, după ce a lovit şi înjunghiat un tânăr de 19 ani din Brăila, informează luni IPJ Ialomiţa, mai scrie Agerpres.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut duminica trecută un bărbat din municipiul Slobozia, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3,00, în localitatea Griviţa, în zona unui local, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi lovit şi înjunghiat un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Brăila. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Poliţiştii de investigaţii criminale au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel