Bărbat în şoc anafilactic. Intervenție de urgență: "Sprijinul pompierilor militari, solicitat"

 Ambulanta
Ambulanta

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au intervenit în sprijinul unei persoane în vârstă care intra în şoc anafilactic, după ce a fost înţepată de o insectă.

Bătrânul, în vârstă de 67 de ani, se afla împreună cu doi prieteni la pescuit în dreptul kilometrului 4 al Dunării, Smârdan-Măcin, într-o zonă în care accesul este foarte dificil, atunci când a fost înţepat de o insectă.

"Întrucât bărbatul intra în şoc anafilactic, a fost solicitat sprijinul pompierilor militari care s-au deplasat cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o barcă tip RIB şi trei subofiţeri. Din fericire, a fost găsit şi transportat în timp util şi predat Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ)', a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu.

El a menţionat că nu se ştie deocamdată ce insectă l-a înţepat pe bărbat. Directorul SAJ, Dumitru Vâlcu, a declarat pentru AGERPRES că victima a fost stabilizată la Spitalul Orăşenesc din Măcin şi apoi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel